BMB!Acties

Hamme

Voor iedere vakman de kortste weg naar efficiënter werken én voor elke particulier het beste persoonlijke advies.

BMB Bouwmaterialen in Hamme is in Oost-Vlaanderen al ruim veertig jaar een gevestigde naam en waarde op het gebied van bouwmaterialen. Vanuit deze vestiging in regio Waasland bedienen wij professionele aannemers, doe-het-zelvers en particuliere klanten. We leveren een uniek totaalaanbod voor de realisatie van jouw nieuwbouw, van ruwbouw tot afwerking.

Bij BMB Bouwmaterialen Hamme vinden aannemers, doe-het-zelvers en particulieren alles onder één dak. Of het nu gaat om ruwbouw, schrijnwerk of renovatie: voor elk type bouwproject is BMB Bouwmaterialen Hamme het juiste adres. Dit ‘one stop-shopping’-concept levert je waardevolle tijdwinst op zodat je snel aan de slag kunt. De combinatie van een omvangrijke technische knowhow met een persoonlijke benadering staat garant voor een perfecte dienstverlening.

Onze voornaamste troeven zijn:

 • Een ruim assortiment en voorraad aan bouwmaterialen en benodigdheden
 • Ruime openingsuren
 • Ruim afzetgebied
 • Modern uitgerust wagenpark dat volledig aangepast is aan de eisen van de hedendaagse bouwbranche

Als klant ben je daardoor altijd verzekerd van de meest gunstige voorwaarden, snelle levertijden en van een vakkundige opvolging van jouw project, van offerte tot factuur.

 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Neem contact met ons op...
  Wij maken vrijblijvend een prijsofferte voor u, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Bij BMB Bouwmaterialen kan u terecht voor professioneel advies van offerte tot afwerking van uw project. Wij volgen uw bestellingen op en hebben een uitgebreid wagenpark waardoor we u een uitzonderlijke service kunnen bieden.
 • Proshop
  Proshop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze Proshop, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u een uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragenOFFERTE
footer-img