BMB!Acties

BMB Hamme

Voor iedere vakman de kortste weg naar efficiënter werken én voor elke particulier het beste persoonlijke advies.

Bouw- en tegelhandel BMB in Hamme, Oost-Vlaanderen is al ruim veertig jaar een gevestigde naam en waarde op het gebied van bouwmaterialen en tegels. Na de overname van 2 andere bouwmaterialenhandels mogen zij zich zonder blikken of blozen een van de meest vooraanstaande spelers op de Belgische bouwmarkt noemen.

Vanuit deze vestiging in regio Waasland bedienen zij professionele aannemers, doe-het-zelvers en particuliere klanten. Ze leveren een uniek totaalaanbod voor de realisatie van uw nieuwbouw, van ruwbouw tot afwerking.

Bij bouw- en tegelhandel BMB Hamme vinden aannemers en particulieren alles onder één dak. Of het nu gaat om ruwbouw, schrijnwerk of renovatie: voor elk type bouwproject is BMB Hamme het juiste adres. Dit ‘one stop-shopping’-concept levert u waardevolle tijdwinst op zodat u snel aan de slag kunt. De combinatie van een omvangrijke technische knowhow met een persoonlijke benadering staat garant voor een perfecte dienstverlening.

Hun voornaamste troeven zijn:

 • Een ruim assortiment en voorraad aan en benodigdheden
 • Tegels van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen, dit door rechtstreekse import bij de fabrikant
 • Ruime openingsuren
 • Ruim afzetgebied
 • Modern uitgerust wagenpark dat volledig aangepast is aan de eisen van de hedendaagse bouwbranche

U, als klant, bent daardoor altijd verzekerd van de meest gunstige voorwaarden, snelle levertijden en van een vakkundige opvolging van uw project, van offerte tot factuur.

 

 

 • Product in de kijker! XXL-tegels!
  Product in de kijker! XXL-tegels!
  Ontdek de nieuwe collectie in onze showroom.
  Plaatsing op oude en nieuwe ondergronden, ook bruikbaar voor keukenwerkbladen en wastafels, verkrijgbaar in zeer grote formaten (tot 3M!) en door zijn geringe dikte toepasbaar in elk renovatieproject.
Offerte aanvragenOFFERTE
footer-img