BMB!Acties

Hamme

Voor iedere vakman de kortste weg naar efficiënter werken én voor elke particulier het beste persoonlijke advies.

Bouw- en tegelhandel BMB in Hamme, Oost-Vlaanderen is al ruim veertig jaar een gevestigde naam en waarde op het gebied van bouwmaterialen en tegels. Na de overname van 2 andere bouwmaterialenhandels mogen zij zich zonder blikken of blozen een van de meest vooraanstaande spelers op de Belgische bouwmarkt noemen.

Vanuit deze vestiging in regio Waasland bedienen zij professionele aannemers, doe-het-zelvers en particuliere klanten. Ze leveren een uniek totaalaanbod voor de realisatie van uw nieuwbouw, van ruwbouw tot afwerking.

Bij bouw- en tegelhandel BMB Hamme vinden aannemers, doe-het-zelvers en particulieren alles onder één dak. Of het nu gaat om ruwbouw, schrijnwerk of renovatie: voor elk type bouwproject is BMB Hamme het juiste adres. Dit ‘one stop-shopping’-concept levert u waardevolle tijdwinst op zodat u snel aan de slag kunt. De combinatie van een omvangrijke technische knowhow met een persoonlijke benadering staat garant voor een perfecte dienstverlening.

Hun voornaamste troeven zijn:

 • Een ruim assortiment en voorraad aan en benodigdheden
 • Tegels van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen, dit door rechtstreekse import bij de fabrikant
 • Ruime openingsuren
 • Ruim afzetgebied
 • Modern uitgerust wagenpark dat volledig aangepast is aan de eisen van de hedendaagse bouwbranche

U, als klant, bent daardoor altijd verzekerd van de meest gunstige voorwaarden, snelle levertijden en van een vakkundige opvolging van uw project, van offerte tot factuur.

Sinds april 2019 is onze tegeltoonzaal gesloten. Hiervoor kan u nu terecht in onze belevingstoonzaal te Belsele. Dakpannen & Gevelstenen kan u nog steeds bij ons bezichtigen.

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Nieuwe showroom in Belsele!
  Nieuwe showroom in Belsele!
  Ontdek de nieuwe collectie in onze showroom te Belsele!
  We hebben recent in Belsele een nieuwe showroom geopend, waar het aspect “beleving” centraal staat. Naast meer dan 100 belevingscorners, hebben we ook 2 woningen nagebootst met leefruimtes, keuken, slaap- en badkamer, zodat jullie onze tegels ten volle kunnen ervaren.
 • Wij nodigen u uit zeker een kijkje te komen nemen!
Offerte aanvragenOFFERTE
footer-img