BMB!Acties

Westerlo

BMB Bouwmaterialen Westerlo: veel meer dan steen

Al sinds 1955 kent de wijde omgeving ons als dé specialist in bouwmaterialen. De winkel op de Heiweg in Heultje is de eerste stop voor particulieren, doe-het-zelvers én vaklui met bouw- of renovatieplannen.

Sterk in advies

Ben je op zoek naar kwaliteitsmateriaal van de beste Europese fabrikanten? Naar een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen? Dan bent je bij BMB Bouwmaterialen Westerlo aan het juiste adres. Toch vindt je onze grootste troef níét in onze rekken. Want onze deskundigheid is niet te koop. Je krijgt die er gratis bij. Onze medewerkers staan je ook met plezier bij met je doe-het-zelf project.

Bouwtechnische vragen? Logistieke beslommeringen? Spreek gewoon een van onze medewerkers aan. Ze doen niets liever dan hun passie voor bouwen met je te delen.

Stipt in logistiek

Bouwen, dat is vooral heel veel plannen. Loopt één fase vertraging op? Dan ligt alles misschien weken stil. Daarom moet je kunnen rekenen op een partner die zich houdt aan zijn afspraken.

Wil je snel jouw bouwmaterialen komen afhalen? We zetten ze voor je klaar. Op het afgesproken moment, zodat je geen tijd verliest. Liever een levering op jouw werf? Dankzij ons veelzijdig transport geraken we moeiteloos op zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Flexibele organisatie

Wist je dat sommigen van onze medewerkers al meer dan dertig jaar meedraaien bij ons? En nog altijd komen ze elke dag fluitend naar het werk. Want bouwen is hun passie. Daarom voelen ze zich ook betrokken bij jouw project. En leveren ze graag een extra inspanning als ze je daarmee vooruithelpen.

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met je op.

 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Rechtstreekse import
  Rechtstreekse import
  Vietnamese blauwsteen, Indische kandla platinnen en Chinese graniet (new jasberg)
  Wij importeren rechtstreeks blauwsteen en kandla platinnen uit Vietnam en India, waar wij enkel de beste kwaliteit uitzoeken, controleren en garanderen. Dankzij onze rechtstreekse import kunnen wij u een uitgebreid en kwalitatief aanbod aanbieden en dit in verschillende formaten en kleuren, zowel voor oprit, terras als wandelpad. Dit steeds tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding!
 • Bezoek ons prachtig openlucht toonpark!
  Bezoek ons prachtig openlucht toonpark!
  1350m² aan tuininspiratie
  Ons toonpark is voorzien van de nieuwste en mooiste trends qua design tegels en klinkers en is 24/24 en 7/7 te bewonderen. Het wordt jaarlijks aangepast aan de nieuwste trends qua sierbestrating. Al onze materialen zijn geplaatst in mooie grote vlakken en op een natuurlijke manier omkaderd zodat u een perfect idee kan vormen van de talrijke mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor de aanleg van uw tuin, oprit, pad of terras.
Offerte aanvragenOFFERTE
footer-img