BMB!Acties

BMB Westerlo

BMB Westerlo: veel meer dan steen

Al sinds 1955 kent de wijde omgeving Westerlo als dé specialist in bouwmaterialen. De winkel op de Heiweg in Heultje is de eerste stop voor particulieren, doe-het-zelvers én vaklui met bouw- of renovatieplannen.

Dat succes is gebouwd op vier pijlers: vakkundig advies, betrokken medewerkers, flexibele logistiek en een uitgebreide voorraad.

Sterk in advies

U bent op zoek naar kwaliteitsmateriaal van de beste Europese fabrikanten? Naar een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen? Dan bent u bij BMB Westerlo aan het juiste adres. Toch vindt u onze grootste troef níét in onze rekken. Want onze deskundigheid is niet te koop. U krijgt die er gratis bij. Onze medewerkers staan u ook met plezier bij met uw doe-het-zelf project.

Bouwtechnische vragen? Logistieke beslommeringen? Spreek gewoon een van onze medewerkers aan. Ze doen niets liever dan hun passie voor bouwen te delen met u.

Stipt in logistiek

Bouwen, dat is vooral heel veel plannen. Loopt één fase vertraging op? Dan ligt alles misschien weken stil. Daarom moet u kunnen rekenen op een partner die zich houdt aan zijn afspraken.

Wilt u snel uw bouwmaterialen komen afhalen? We zetten ze voor u klaar. Op het afgesproken moment, zodat u geen tijd verliest. Liever een levering op uw werf? Dankzij ons veelzijdige transportbedrijf Heumatrans geraken we moeiteloos op zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Flexibele organisatie

Wist u dat sommigen van onze medewerkers al meer dan dertig jaar meedraaien bij Westerlo? En nog altijd komen ze elke dag fluitend naar het werk. Want bouwen is hun passie. Daarom voelen ze zich ook betrokken bij uw project. En leveren ze graag een extra inspanning als ze ú daarmee vooruithelpen.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met u op.

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Rechtstreekse import
  Rechtstreekse import
  Vietnamese blauwsteen, Indische kandla platinnen en Chinese graniet (new jasberg)
  Wij importeren rechtstreeks blauwsteen en kandla platinnen uit Vietnam en India, waar wij enkel de beste kwaliteit uitzoeken, controleren en garanderen. Dankzij onze rechtstreekse import kunnen wij u een uitgebreid en kwalitatief aanbod aanbieden en dit in verschillende formaten en kleuren, zowel voor oprit, terras als wandelpad. Dit steeds tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding!
 • Bezoek ons prachtig openlucht toonpark!
  Bezoek ons prachtig openlucht toonpark!
  1350m² aan tuininspiratie
  Ons toonpark is voorzien van de nieuwste en mooiste trends qua design tegels en klinkers en is 24/24 en 7/7 te bewonderen. Het wordt jaarlijks aangepast aan de nieuwste trends qua sierbestrating. Al onze materialen zijn geplaatst in mooie grote vlakken en op een natuurlijke manier omkaderd zodat u een perfect idee kan vormen van de talrijke mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor de aanleg van uw tuin, oprit, pad of terras.
Offerte aanvragenOFFERTE
footer-img
Maatregelen nemen tegen het coronavirus
 • Maak een afspraak voor een bezoek aan onze toonzalen!
 • Mondmasker verplicht in shops & buitenterreinen
 • Maximaal 2 personen toegelaten per gezin (m.u.v. kinderen < 12 jaar)
 • Handen ontsmetten bij binnenkomst
 • Social distancing (1,5 meter)
 • Betaal zo veel mogelijk met bancontact
 • Blijf tijdens het laden in de auto zitten

Doen we.