BMB!Acties

Kalmthout

BMB Bouwmaterialen Kalmthout: bloeiende kmo met internationaal karakter

In 1946 opgericht door de broers Stan en Albert Costermans, groeide Costermans uit tot een belangrijke regionale aanbieder van bouwmaterialen. Het bedrijf bundelde de krachten met andere spelers binnen BMB Bouwmaterialen en maakt nu als BMB Bouwmaterialen Kalmthout deel uit van de BME groep. Toch geniet je er nog steeds van een persoonlijke aanpak bij de begeleiding van je bouw-, verbouw- of doe-het-zelf project.

Afhaalmagazijn in Kalmthout

Amper 10 kilometer voorbij het toonpark in Essen haalt je vlot jouw bestelling op. Want ons afhaalmagazijn is perfect gelegen in de industriezone Bosduin. Of maak het jezelf extra gemakkelijk en laat je bouwmaterialen op een afgesproken tijdstip leveren op je werf. Wij hebben ook steeds een grote voorraad van doe-het-zelf materiaal.

Sla meteen aan het bouwen of verbouwen

Eersteklas bouwmaterialen? Check! En nu wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Vraag raad aan onze professionele en gepassioneerde medewerkers. Want zij zijn door en door vertrouwd met alle courante en vernieuwende bouwtechnieken – voor particulieren, doe-het-zelvers én professionelen. Zo lever je van de eerste keer goed werk!

Nog één ding voor je de handen uit de mouwen steekt: spring ook eens binnen in onze proshop. Daar vindt je alles voor prettig klussen: gereedschappen en werktuigen, kleren en hulpmaterialen,…

En hebt je wat extra power nodig? Doe dan een beroep op ons uitgebreide park van wagens en kranen.

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met je op.

 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

  • Bouwshop
    Bouwshop
    Werken met sterke merken!
    Handgereedschappen, bevestigingsmaterialen, elektrische gereedschappen, persoonlijke beschermingsmaterialen en bouwchemie. Onze winkelverkopers staan klaar om u van gepast advies te voorzien.
Offerte aanvragen ...OFFERTE
footer-img