BMB!Acties

BMB Kalmthout

BMB Kalmthout: bloeiende kmo met internationaal karakter

In 1946 opgericht door de broers Stan en Albert Costermans, groeide Costermans uit tot een belangrijke regionale aanbieder van bouwmaterialen. Het bedrijf bundelde de krachten met andere spelers binnen de BMB-groep en maakt nu als BMB Kalmthout deel uit van Blackstone. Toch geniet u er nog steeds van een persoonlijke aanpak bij de begeleiding van uw bouw-, verbouw- of doe-het-zelf project.

Afhaalmagazijn in Kalmthout

Amper 10 kilometer voorbij het toonpark in Essen haalt u vlot uw bestelling op. Want ons afhaalmagazijn is perfect gelegen in de industriezone Bosduin. Of maak het uzelf extra gemakkelijk en laat uw bouwmaterialen op een afgesproken tijdstip leveren op uw werf. Wij hebben steeds een grote voorraad van doe-het-zelf materiaal.

Sla meteen aan het bouwen of verbouwen

Eersteklas bouwmaterialen? Check! En nu wilt u natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Vraag raad aan onze professionele en gepassioneerde medewerkers. Want zij zijn door en door vertrouwd met alle courante en vernieuwende bouwtechnieken – voor particulieren, doe-het-zelvers én professionelen. Zo levert u van de eerste keer goed werk!

Nog één ding voor u de handen uit de mouwen steekt: spring ook eens binnen in onze bouwshop. Daar vindt u alles voor prettig klussen: gereedschappen en werktuigen, kleren en hulpmaterialen, …

En hebt u wat extra power nodig? Doe dan een beroep op ons uitgebreide park van wagens en kranen.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met u op.

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Bouwshop
  Bouwshop
  Werken met sterke merken!
  Handgereedschappen, bevestigingsmaterialen, elektrische gereedschappen, persoonlijke beschermingsmaterialen en bouwchemie. Onze winkelverkopers staan klaar om u van gepast advies te voorzien.
Offerte aanvragen ...OFFERTE
footer-img
Maatregelen nemen tegen het coronavirus
 • Maak een afspraak voor een bezoek aan onze toonzalen!
 • Mondmasker verplicht in shops & buitenterreinen
 • Maximaal 2 personen toegelaten per gezin (m.u.v. kinderen < 12 jaar)
 • Handen ontsmetten bij binnenkomst
 • Social distancing (1,5 meter)
 • Betaal zo veel mogelijk met bancontact
 • Blijf tijdens het laden in de auto zitten

Doen we.