BMB!Acties

Hoogstraten

BMB Hoogstraten: en uw project loopt gesmeerd

Bouwen en verbouwen: een waar plezier. Toch als u onze hulp inschakelt. Want dan krijgt u advies en gaat u aan de slag met materiaal van kwaliteit. Doorslaggevende factoren voor een goede service: nauwgezetheid, betrokkenheid en passie voor het vak.

Indrukwekkend aanbod

In Minderhout hebben wij een showroom van meer dan 1000 m2 met een eigentijds assortiment ruwbouwmateriaal en tegels. Op zoek naar klinkers, sierbestrating en randafwerking? Duik buiten het al even uitgebreide toonpark in. Wij bieden alle oplossingen voor uw doe-het-zelf-project.

Professionele uitrusting

Bent u klaar voor uw project, maar uw uitrusting niet? Rep u dan naar onze bouwshop voor u in de werken vliegt. U vindt er gereedschap en werktuigen, duurzame kledij en efficiënte hulpmaterialen. En dat zowel voor professionals als doe-het-zelvers.
Advies om op te bouwen.

Met onze hulp kent uw project gegarandeerd een vliegende start. Want op ons kunt u bouwen: we staan paraat met advies, volgen uw levering nauwgezet op en zetten ons met hart en ziel voor u in. Moeizaam project? We begeleiden u met plezier: zo brengt u het in alle comfort tot een goed einde. En krijgt u al zin in het volgende!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met u op.

 

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Tegelafdeling
  Tegelafdeling
  Wij geven vorm aan uw ideeën !
  Voor elk interieur de juiste tegel, aangepast aan uw budget? Dat is waar het ons bij BMB Bouwmaterialen te Hoogstraten om te doen is. U wordt als klant professioneel begeleid bij uw bezoek aan onze toonzaal. Verder worden er verschillende mogelijkheden naar wens uitgewerkt zodat we voor elk interieur tot een realistisch voorstel komen.
 • Bouwshop
  Bouwshop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze bouwshop, met aparte ingang aan de zijkant, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u ons uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragen ...OFFERTE
footer-img