BMB!Acties

Hoogstraten

BMB Bouwmaterialen Hoogstraten: en jouw project loopt gesmeerd

Bouwen en verbouwen: een waar plezier. Toch als je onze hulp inschakelt. Want dan krijgt je advies en ga je aan de slag met materiaal van kwaliteit. Doorslaggevende factoren voor een goede service: nauwgezetheid, betrokkenheid en passie voor het vak.

Indrukwekkend aanbod

In Hoogstraten hebben wij een showroom van meer dan 1000 m2 met een eigentijds assortiment ruwbouwmateriaal en tegels. Op zoek naar klinkers, sierbestrating en randafwerking? Duik buiten het al even uitgebreide toonpark in. Wij bieden alle oplossingen voor jouw doe-het-zelf-project.

Professionele uitrusting

Ben je klaar voor jouw project, maar jouw uitrusting niet? Rep je dan naar onze proshop voor je in de werken vliegt. Je vindt er gereedschap en werktuigen, duurzame kledij en efficiënte hulpmaterialen. En dat zowel voor professionals als doe-het-zelvers.
Advies om op te bouwen.

Met onze hulp kent jouw project gegarandeerd een vliegende start. Want op ons kan je bouwen: we staan paraat met advies, volgen je levering nauwgezet op en zetten ons met hart en ziel voor je in. Moeizaam project? We begeleiden je met plezier: zo brengt je het in alle comfort tot een goed einde. En krijgt je al zin in het volgende!

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met je op.

 

 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Tegelafdeling
  Tegelafdeling
  Wij geven vorm aan uw ideeën !
  Voor elk interieur de juiste tegel, aangepast aan uw budget? Dat is waar het ons bij BMB Bouwmaterialen te Hoogstraten om te doen is. U wordt als klant professioneel begeleid bij uw bezoek aan onze toonzaal. Verder worden er verschillende mogelijkheden naar wens uitgewerkt zodat we voor elk interieur tot een realistisch voorstel komen.
 • Bouwshop
  Bouwshop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze bouwshop, met aparte ingang aan de zijkant, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u ons uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragen ...OFFERTE
footer-img