BMB!Acties

BMB Hasselt – Tegels

Tegeltoonzaal verhuist naar Hasselt

Onze huidige tegeltoonzaal in Oudsbergen verhuist eind 2021 naar de STG Toonzaal in Hasselt! Een top locatie met 5.000 m² aan inspiratie waar het juiste advies centraal staat.

Om dit te vieren geven we een korting van 5% bij jouw eerste aankoop van tegels in Hasselt!

We hebben in Hasselt een plek voor je gemaakt waarin inspiratie en het juiste advies centraal staan. Je kan hier tegels terugvinden van A-merken en ons eigen scherp geprijsde merk Procasa, de ideale oplossing voor al jouw sanitair, wand- en vloerprojecten.

De toonzaal in Hasselt biedt trouwens méér dan tegels. Door onze samenwerking met STG én als kennispartner van de bouw geven wij advies over tegels, sanitair, verwarming en ventilatie.

Toonzaal

 • Tegels

*In de toonzaal werken wij alleen op afspraak
Wij nemen graag de tijd om je zo goed en volledig mogelijk te adviseren. Om die reden werken wij alleen op afspraak. Hiervoor kan je contact opnemen met de vestiging.

Maak een afspraak

 • Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Neem contact met ons op...
  Wij maken vrijblijvend een prijsofferte voor u, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Bij BMB Bouwmaterialen kan u terecht voor professioneel advies van offerte tot afwerking van uw project. Wij volgen uw bestellingen op en hebben een uitgebreid wagenpark waardoor we u een uitzonderlijke service kunnen bieden.
 • Proshop
  Proshop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze Proshop, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u een uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragenOFFERTE