BMB!Acties

Hasselt – Tegels

Onze tegeltoonzaal in Oudsbergen is verhuisd naar de STG Toonzaal in Hasselt! Een top locatie met 5.000 m² aan inspiratie waar het juiste advies centraal staat.

We hebben in Hasselt een plek voor je gemaakt waarin inspiratie en het juiste advies centraal staan. Je kan hier tegels terugvinden van A-merken en ons eigen scherp geprijsde merk Procasa, de ideale oplossing voor al jouw sanitair, wand- en vloerprojecten.

De toonzaal in Hasselt biedt trouwens méér dan tegels. Door onze samenwerking met STG én als kennispartner van de bouw geven wij advies over tegels, sanitair, verwarming en ventilatie.

Toonzaal

  • Tegels

*In de toonzaal werken wij op afspraak
Wij nemen graag de tijd om je zo goed en volledig mogelijk te adviseren. Om die reden werken wij op afspraak. Hiervoor kan je contact opnemen met de vestiging.

Maak een afspraak

Je kan ons terugvinden in de STG Toonzaal in Hasselt.

 

  • Aan tegelinspiratie geen gebrek
    Aan tegelinspiratie geen gebrek
    Het juiste advies staat centraal
    Voor elk interieur de juiste tegel, aangepast aan uw budget? Dat is waar het ons bij BMB Bouwmaterialen te Hasselt om te doen is. U wordt als klant professioneel begeleid bij uw bezoek aan onze toonzaal. Verder worden er verschillende mogelijkheden naar wens uitgewerkt zodat we voor elk interieur tot een realistisch voorstel komen.
Offerte aanvragenOFFERTE