BMB!Acties

BMB Halschoor

BMB Halschoor: en uw project loopt gesmeerd

Bouwen en verbouwen: een waar plezier. Toch als u de hulp inschakelt van BMB Halschoor. Want dan krijgt u advies van experts en gaat u aan de slag met materiaal van topkwaliteit. Drie doorslaggevende factoren voor een uitmuntende service: nauwgezetheid, betrokkenheid en passie voor het vak.

Indrukwekkend aanbod

BMB Halschoor nestelde zich op twee locaties: Minderhout en Gierle.

In Minderhout verkent u een showroom van meer dan 1000 m2 met een eigentijds assortiment ruwbouwmateriaal en tegels. Op zoek naar klinkers, sierbestrating en randafwerking? Duik buiten het al even uitgebreide toonpark in.

In Gierle zijn toonpark én -zaal voor u geopend: u koopt er kwalitatief ruwbouwmateriaal en duurzame vloer- en wandtegels. Beperkt budget? Onze materialen zijn toegespitst op uiteenlopende prijsklassen.

Professionele uitrusting

Bent u klaar voor uw project, maar uw uitrusting niet? Rep u dan naar onze bouwshops voor u in de werken vliegt. U vindt er eersteklas gereedschap en professionele werktuigen, duurzame kledij en efficiënte hulpmaterialen. En dat zowel voor professionals als doe-het-zelvers.
Advies om op te bouwen

Met de hulp van BMB Halschoor kent uw project gegarandeerd een vliegende start. Want op ons kunt u bouwen: we staan paraat met trefzeker advies, volgen uw levering nauwgezet op en zetten ons met hart en ziel voor u in. Moeizaam project? We begeleiden u met plezier: zo brengt u het in alle comfort tot een goed einde. En krijgt u al zin in het volgende!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met u op.

 • Tegelparadijs
  Tegelparadijs
  Boordevol inspiratie!
  Voor elk interieur de juiste tegel, aangepast aan uw budget. En dit alles van de beste kwaliteit, dat is waar het bij BMB Halschoor om te doen is. U wordt als klant professioneel begeleid bij een bezoek aan onze toonzaal. Voorts worden er verschillende mogelijkheden naar wens uitgewerkt en zo komen we voor elk interieur tot een realistisch en uniek voorstel.
 • Bouwmarkt
  Bouwmarkt
  Alles onder 1 dak...
  Dankzij onze eigen complete en professionele BMB Halschoor bouwshop, met aparte ingang aan de zijkant, bespaart u veel tijd, geld en moeite. Een wel heel uitgebreid scala aan producten worden overzichtelijk aan u gepresenteerd.In onze bouwmarkt vindt u gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer.
Offerte aanvragenOFFERTE
footer-img