BMB!Acties

Gierle

BMB Gierle : en jouw project loopt gesmeerd

Bouwen en verbouwen: een waar plezier. Toch als je onze hulp inschakelt. Want dan krijg je advies en ga je aan de slag met materiaal van kwaliteit. Doorslaggevende factoren voor een goede service: nauwgezetheid, betrokkenheid en passie voor het vak.

Indrukwekkend aanbod

Ons toonpark én onze toonzaal zijn voor je geopend. Wij bieden ook een groot assortiment doe-het-zelf materialen aan voor iedere doe-het-zelver.
Beperkt budget? Onze materialen zijn toegespitst op uiteenlopende prijsklassen.

Professionele uitrusting

Ben je klaar voor jouw project, maar jouw uitrusting niet? Rep je dan naar onze vernieuwde Proshop voor je in de werken vliegt.
Je vindt er gereedschap en werktuigen, duurzame kledij en efficiënte hulpmaterialen. En dat zowel voor professionals als doe-het-zelvers.

Advies om op te bouwen.

Met onze hulp kent jouw project gegarandeerd een vliegende start. Want op ons kan je bouwen: we staan paraat met advies, volgen jouw levering nauwgezet op en zetten ons met hart en ziel voor je in. Moeizaam project? We begeleiden je met plezier: zo brengt je het in alle comfort tot een goed einde. En krijgt je al zin in het volgende!

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met je op.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Tegelafdeling
  Tegelafdeling
  Wij geven vorm aan uw ideeën !
  Voor elk interieur de juiste tegel, aangepast aan uw budget? Dat is waar het ons om te doen is. U wordt als klant begeleid bij uw bezoek aan onze toonzaal. Verder worden er verschillende mogelijkheden naar wens uitgewerkt zodat we voor elk interieur tot een realistisch voorstel komen.
 • Bouwshop
  Bouwshop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze bouwshop, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u een uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragen ...OFFERTE
footer-img