BMB!Acties

Gierle

BMB Gierle : en uw project loopt gesmeerd

Bouwen en verbouwen: een waar plezier. Toch als u onze hulp inschakelt. Want dan krijgt u advies en gaat u aan de slag met materiaal van kwaliteit. Doorslaggevende factoren voor een goede service: nauwgezetheid, betrokkenheid en passie voor het vak.

Indrukwekkend aanbod

Ons toonpark én onze toonzaal zijn voor u geopend. Wij bieden ook een groot assortiment doe-het-zelf materialen aan voor iedere doe-het-zelver.
Beperkt budget? Onze materialen zijn toegespitst op uiteenlopende prijsklassen.

Professionele uitrusting

Bent u klaar voor uw project, maar uw uitrusting niet? Rep u dan naar onze vernieuwde Proshop voor u in de werken vliegt.
U vindt er gereedschap en werktuigen, duurzame kledij en efficiënte hulpmaterialen. En dat zowel voor professionals als doe-het-zelvers.

Advies om op te bouwen.

Met onze hulp kent uw project gegarandeerd een vliegende start. Want op ons kunt u bouwen: we staan paraat met advies, volgen uw levering nauwgezet op en zetten ons met hart en ziel voor u in. Moeizaam project? We begeleiden u met plezier: zo brengt u het in alle comfort tot een goed einde. En krijgt u al zin in het volgende!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met u op.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Tegelafdeling
  Tegelafdeling
  Wij geven vorm aan uw ideeën !
  Voor elk interieur de juiste tegel, aangepast aan uw budget? Dat is waar het ons om te doen is. U wordt als klant begeleid bij uw bezoek aan onze toonzaal. Verder worden er verschillende mogelijkheden naar wens uitgewerkt zodat we voor elk interieur tot een realistisch voorstel komen.
 • Bouwshop
  Bouwshop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze bouwshop, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u een uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragen ...OFFERTE
footer-img