BMB!Acties

Essen

In 1946 opgericht door de broers Stan en Albert Costermans, groeiden wij uit tot een belangrijke regionale aanbieder van bouwmaterialen. Het bedrijf bundelde de krachten met andere spelers binnen BMB Bouwmaterialen. Toch geniet je er nog steeds van een persoonlijke aanpak bij de begeleiding van jouw bouw- of verbouwproject.

Showroom en toonpark in Essen

Zet koers naar een van de noordelijkste gemeenten van België voor een blik op 800 m² eigentijdse én tijdloze klassieke bouwmaterialen. Kies uit alle bekende merken van gevelstenen en dakpannen, vloer- en wandtegels, … Ook budgetvriendelijke alternatieven zijn ruim voorradig. Moeilijke keuze? Vraag gerust advies aan een van onze medewerkers. 

Bij ons vind je al uw materiaal voor jouw doe-het-zelf project.

Stap zeker ook eens door de deur naar ons toonpark. Daar vindt je alles voor de buitenafwerking van je woning: klinkers, sierbestrating en randafwerking.

Sla meteen aan het bouwen of verbouwen

Eersteklas bouwmaterialen? Check! En nu wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Vraag raad aan onze professionele en gepassioneerde medewerkers. Want zij zijn door en door vertrouwd met alle courante en vernieuwende bouwtechnieken – voor particulieren, doe-het-zelvers én professionelen. Zo lever je van de eerste keer goed werk!

Nog één ding voor je de handen uit de mouwen steekt: spring binnen in onze proshop. Daar vindt je alles voor prettig klussen: gereedschappen en werktuigen, kleren en hulpmaterialen, …

En heb je wat extra power nodig? Doe dan een beroep op ons uitgebreide park van wagens en kranen.

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met u op.

 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Vernieuwde tegelshowroom!
  Vernieuwde tegelshowroom!
  300m2 aan inspiratie...
  In onze nieuwe toonzaal kan u steeds de laatste trends zien op het gebied van betegeling. Wij bieden u een assortiment aan keramische tegels, natuursteen tot laminaat. Een bezoekje brengen is zeker de moeite!
 • Bouwmarkt
  Bouwmarkt
  Werken met sterke merken. Uw leuze, ons handelsmerk!
  Handgereedschappen, bevestigingsmaterialen, elektrische gereedschappen, persoonlijke beschermingsmaterialen en bouwchemie. Onze winkelverkopers staan klaar om u van gepast professioneel advies te voorzien.
Offerte aanvragen ...OFFERTE
footer-img