BMB!Acties

BMB Oudsbergen

BMB Bouwmaterialen Oudsbergen: dé Limburgse bouwmaterialen

BMB Bouwmaterialen Oudsbergen is een begrip in de wijde omgeving. Al generaties lang weten bouwers en verbouwers waar ze moeten zijn voor kwaliteitsmateriaal en professioneel advies – geserveerd met onversneden liefde voor het vak.

2000 m² topkwaliteit

In onze ruime showroom vindt u bouwmaterialen voor elk hoekje van uw woning: van ruwbouw- tot afwerkingsmaterialen tot klinkers voor uw tuin of terras. Benieuwd naar de nieuwste trends op de bouwmarkt? Of zweert u bij klassiek en tijdloos? Bij BMB Bouwmaterialen Oudsbergen zijn alle stijlen vertegenwoordigd. Net zoals elke prijsklasse.

U herkent vast kwaliteit wanneer u die ziet. Wij ook. Daarom kiezen we onze producten met de grootste zorg, bij de bekendste leveranciers. Particulieren én professionals vinden dan ook vlot de weg naar BMB Bouwmaterialen Oudsbergen voor hun bouwmaterialen én oerdegelijk doe-het-zelfmateriaal. Of ze maken gebruik van ons uitgebreide park van bouwvoertuigen en kranen.

Vlekkeloze service, voor én na de verkoop

U vraagt zich af welk materiaal er past bij uw project? Of u hebt een bepaalde techniek nog niet onder de knie? Vraag raad aan een van onze medewerkers. Ze delen hun vakmanschap graag met u. En welfsels en breedvloerplaten meten we gratis voor u na.

We zijn bovendien pas tevreden als echt alles op rolletjes loopt. Reken op duidelijke offertes, glasheldere afspraken en correcte leveringen.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte. We nemen snel contact met u op.

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 

 • Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Neem contact met ons op...
  Wij maken vrijblijvend een prijsofferte voor u, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Bij BMB kan u terecht voor professioneel advies van offerte tot afwerking van uw project. Wij volgen uw bestellingen op en hebben een uitgebreid wagenpark waardoor we u een uitzonderlijke service kunnen bieden.
 • Chapemix, gestabiliseerd zand, magere beton of kant- en klare metsmortel?
  Chapemix, gestabiliseerd zand, magere beton of kant- en klare metsmortel?
  Wij hebben het allemaal!
  Verlies geen tijd of maak het u gemakkelijk met onze kant- en klare mengelingen. Af te halen in ons magazijn met uw aanhangwagen of te leveren met een kiepwagen of in bigbags, wat u wil. Voor kleine werkjes hebben we ook zakjes van 25kg ter beschikking. Vraag ernaar!
Offerte aanvragenOFFERTE
footer-img
Tijdens de ADV dagen in mei hanteren wij aangepaste openingstijden: Aangepaste openingstijden mei

Donderdag 26 mei zijn we gesloten

Vrijdag 27 mei zijn er aangepaste openingstijden

 • 6u00 – 14u00: Hamme, Hoogstraten, Gierle, Antwerpen & Kalmthout
 • 7u00 – 15u00: Essen, Westerlo, Aartselaar & Stekene
 • Onze showrooms in Belsele en Hasselt blijven geopend

Leveringen zijn niet mogelijk op 27 mei

Oudsbergen is van 26 mei t/m 28 mei gesloten.