BMB!Acties

BMB Belsele

Voor iedere vakman de kortste weg naar efficiënt werken én voor elke particulier het beste persoonlijke advies.

Vanaf 2005 zijn wij door overname deel geworden van BMB en sindsdien horen ook wij bij een van de meest vooraanstaande spelers op de Belgische bouwmarkt.

Vanuit Belsele in regio Waasland bedienen wij professionele aannemers, doe-het-zelvers en particuliere klanten. We leveren een uniek totaalaanbod voor de realisatie van uw nieuwbouw, van ruwbouw tot afwerking.

Bij ons vinden aannemers en particulieren alles onder één dak. Of het nu gaat om ruwbouw, schrijnwerk of renovatie: voor elk type bouwproject bent u bij ons aan het juiste adres. Dit ‘one stop-shopping’-concept levert u waardevolle tijdwinst op zodat u snel aan de slag kunt. De combinatie van een omvangrijke technische knowhow met een persoonlijke benadering staat garant voor een perfecte dienstverlening.

Hun voornaamste troeven zijn:

 • Een ruim assortiment en voorraad aan en benodigdheden
 • Tegels van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen, dit door rechtstreekse import bij de fabrikant
 • Ruime openingsuren
 • Ruim afzetgebied
 • Modern uitgerust wagenpark dat aangepast is aan de eisen van de hedendaagse bouwbranche

U, als klant, bent daardoor altijd verzekerd van de meest gunstige voorwaarden, snelle levertijden en van een vakkundige opvolging van uw project, van offerte tot factuur.

 • !!! VERBOUWINGEN !!!
  !!! VERBOUWINGEN !!!
  Opening nieuwe toonzaal --> april 2019
  Onze vernieuwde en verruimde toonzaal zal in april 2019 de deuren openen!Afhalen van materialen is hier momenteel dus niet mogelijk.
Offerte aanvragen ...OFFERTE
footer-img