BMB!Acties

BMB Antwerpen

Korting opening BMB Antwerpen

We vieren de opening van onze 11e vestiging. Daarom geven wij jou 11% korting op al onze shopartikelen. En dit nog tot het einde van het jaar! Profiteer ervan!

*11% korting geldig op alle shopartikelen afgehaald in de Proshop Antwerpen. Korting geldig van 29 november  t.e.m. 23 december 2021.

Services

Het nieuwe gebouw ligt aan de ring van Antwerpen op het nieuwe bedrijventerrein 'Blue Gate Antwerp'. Ook wel bekend als het vroegere Petroleum Zuid.  De bouwprofessional kan bij ons terecht voor een grote diversiteit aan producten en diensten:

 • Flexibele logistiek, waar we nu ook sterk staan in de binnenstedelijke bouwprojecten.
 • Een uitgebreid assortiment in onze Proshop waar je bovendien ook kan rekenen op vakkundig advies.
 • Afhalen van materialen, de voorraden zijn – net zoals in de andere vestigingen – afgestemd op jouw noden.
 • Een ‘drive-by-zone’ voor hout- en plaatmateriaal.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Neem contact met ons op...
  Wij maken vrijblijvend een prijsofferte voor u, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Bij BMB Bouwmaterialen kan u terecht voor professioneel advies van offerte tot afwerking van uw project. Wij volgen uw bestellingen op en hebben een uitgebreid wagenpark waardoor we u een uitzonderlijke service kunnen bieden.
 • Pro Shop
  Pro Shop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze Pro Shop, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u een uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragenOFFERTE
footer-img