BMB!Acties

BMB Antwerpen

BMB Antwerpen

BMB bouwmaterialen bouwt aan de toekomst! In 2020 hebben we namelijk beslist om te groeien naar 15 tot 20 vestigingen in België. In 2021 zullen we ook in het centrum van Antwerpen aanwezig zijn met een nieuwe vestiging. 

De werken in Antwerpen zijn al behoorlijk gevorderd. En dat is nodig, want in november willen we jullie al ontvangen in de nieuwe gebouwen aan Blue Gate ten zuiden van Antwerpen.

Tot die tijd voorzien we onze klanten van services die ze van ons gewend zijn op onze bestaande vestigingen. Onderaan de pagina alvast het bewijs van een stevige eerste aanzet tot een succesvol eindresultaat

Services

 • Antwerpen telt talrijke werven, zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. En dat komt goed uit want met onze flexibele logistiek staan we dan ook sterk in de binnenstedelijke bouwprojecten.
 • Je kan bij ons materialen afhalen, de voorraden zijn – net zoals in de andere vestigingen – afgestemd op jouw noden.
 • Er is een uitgebreid assortiment voor jou aanwezig in onze Pro Shop waar je bovendien ook kan rekenen op vakkundig advies.
 • Daarnaast voorzien wij een ‘drive-by-zone’ voor hout- en plaatmateriaal. Je materiaal afhalen net voor je je naar een werf begeeft, wordt makkelijker dan ooit.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Neem contact met ons op...
  Wij maken vrijblijvend een prijsofferte voor u, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Bij BMB Bouwmaterialen kan u terecht voor professioneel advies van offerte tot afwerking van uw project. Wij volgen uw bestellingen op en hebben een uitgebreid wagenpark waardoor we u een uitzonderlijke service kunnen bieden.
 • Pro Shop
  Pro Shop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze Pro Shop, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u een uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragenOFFERTE
footer-img