BMB!Acties

Aartselaar

BMB Bouwmaterialen vergroot haar aanwezigheid nu ook ten zuiden van Antwerpen door de overname van Gedimat Antwerpen.

We zijn verheugd om jullie te informeren dat onze aandeelhouder BME Group en de aandeelhouders van Gedimat Antwerpen een overeenkomst hebben afgesloten voor de overname van Gedimat Antwerpen. Zoals jullie weten is Gedimat Antwerpen een belangrijke speler in de handel van bouwmaterialen ten zuiden van Antwerpen.

We verzekeren dat Gedimat Antwerpen verder blijft werken op de manier zoals ze dat vandaag doet. Alle bestaande activiteiten blijven doorlopen. Jullie kunnen nog steeds terecht bij de vertrouwde contactpersoon.

BME zal zelfs verder investeren in deze vestiging om het aanbod in producten en diensten nog te versterken.

Services

Zeer uitgebreide Proshop

Maar liefst meer dan 1500m² aan Proshop om u toe te laten tijd te winnen en op uw gemak te kunnen kiezen in onze afdeling zelfbediening voor gereedschappen, verf, bouwchemie, sanitair, elektriciteit, ijzerwaren, afwerking, werkkledij,...

Professioneel advies

Aarzel nooit om advies te vragen aan onze verkopers. Alle medewerkers werden speciaal opgeleid of beschikken over de nodige jaren ervaring om u op weg te helpen met deskundig advies.

Leveringen thuis of op werf

U heeft uw producten uitgekozen. Nu rest enkel de nog de levering. Alles kan door ons worden afgeleverd bij u thuis of op de werf, ook leveringen op verdiep schrikken ons niet af. Wij beschikken hiervoor over een aangepast en goed onderhouden wagenpark.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Neem contact met ons op...
  Wij maken vrijblijvend een prijsofferte voor u, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Bij BMB Bouwmaterialen kan u terecht voor professioneel advies van offerte tot afwerking van uw project. Wij volgen uw bestellingen op en hebben een uitgebreid wagenpark waardoor we u een uitzonderlijke service kunnen bieden.
 • Proshop
  Proshop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze Proshop, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u een uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragenOFFERTE