BMB!Acties

Aartselaar

Wist je dat we in Aartselaar, meer dan 80 jaar aanwezig zijn?

Al waren we toen gekend als “den Bridts” in het centrum van Wilrijk. En later, met de verhuis naar Aartselaar, als Gedimat Antwerpen. Nu staan we nog altijd klaar voor onze klant als BMB Bouwmaterialen Aartselaar.

Services

Zeer uitgebreide Proshop

Maar liefst meer dan 1500m² aan Proshop om je toe te laten tijd te winnen en op je gemak te kunnen kiezen in onze afdeling zelfbediening voor gereedschappen, verf, bouwchemie, sanitair, elektriciteit, ijzerwaren, afwerking, werkkledij,...

Professioneel advies

Aarzel nooit om advies te vragen aan onze verkopers. Alle medewerkers werden speciaal opgeleid of beschikken over de nodige jaren ervaring om je op weg te helpen met deskundig advies.

Leveringen thuis of op werf

Je hebt uw producten uitgekozen. Nu rest enkel de nog de levering. Alles kan door ons worden afgeleverd bij je thuis of op de werf, ook leveringen op verdiep schrikken ons niet af. Wij beschikken hiervoor over een aangepast en goed onderhouden wagenpark.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contactformulier

 • Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Nieuwbouw- of verbouwplannen?
  Neem contact met ons op...
  Wij maken vrijblijvend een prijsofferte voor u, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Bij BMB Bouwmaterialen kan u terecht voor professioneel advies van offerte tot afwerking van uw project. Wij volgen uw bestellingen op en hebben een uitgebreid wagenpark waardoor we u een uitzonderlijke service kunnen bieden.
 • Proshop
  Proshop
  Alles onder 1 dak ...
  Dankzij onze Proshop, bespaart u tijd en moeite. Hier vindt u een uitgebreid gamma aan producten. U kan hier gereedschap, voegsel, lijm, schoonmaakmiddelen, werkkleding, elektrisch gereedschap, accessoires en nog veel meer terugvinden.
Offerte aanvragenOFFERTE