Tuinmaterialen en sierbestrating

“Hadden we dít maar vroeger gedaan.” Dat zeggen mensen vaak als ze hun prachtige nieuwe tuin zien. Want uw tuin aanleggen of opfrissen, is meestal een hele klus. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, bij BMB vindt u uitstekende tuinmaterialen, terrasmaterialen en sierbestrating voor een meer dan eerlijke prijs.

Solide bouwmaterialen voor tuin en terras

Hoe tovert u uw tuin om tot een idyllisch plekje? Zet uw fantasie aan het werk en kom langs bij BMB voor de perfecte terras- en tuinmaterialen:

  • Oprijlaan, tuinpad of terras aanleggen? Kies uit verschillende klinkers en tegels in beton, klei of keramiek in verschillende kleuren en afwerkingen.
  • Fan van natuursteen? BMB voert die rechtstreeks in. Dat zorgt voor een gevarieerd aanbod, optimale kwaliteit en betaalbare prijs. U vindt tegels en klinkers in alle afwerkingen en formaten – ook voor binnen, trouwens. Wilt u uw oprit of terras aanleggen met kandla platines? Kom dan zeker langs, want die komen bij ons recht van de steengroeve.
  • Maak uw tuin helemaal áf met sierbestrating zoals palissades en L-elementen, siergrind en honingraatplaten, watergeulen, klinker- of tegeldeksels en natuurlijk sfeervolle verlichtingselementen.

Tuinmaterialen én inspiratie nodig?

Een tuin aanleggen is net zoals een huis inrichten. U beslist over een stijl, kiest kleuren en materialen, en slaat dan aan het tekenen en rekenen. Geraakt u er niet uit? Kom dan langs in onze showroom of ons toonpark. Bekijk inspirerende voorbeelden en krijg persoonlijk advies over de geschikte bouwmaterialen voor uw tuin.

Bent u professional of doe-het-zelver? Dan vindt u bij ons ook al het toebehoren voor de plaatsing van uw terras- en tuinmaterialen.

Vraag meteen een offerte of kom langs in een van onze showrooms of toonparken.