Tuinmaterialen en sierbestrating

“Hadden we dít maar vroeger gedaan.” Dat zeggen mensen vaak als ze hun prachtige nieuwe tuin zien. Want uw tuin aanleggen of opfrissen, is meestal een hele klus. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, bij ons vindt u uitstekende tuinmaterialen, terrastegels en sierbestrating voor een eerlijke prijs.

Bouwmaterialen voor tuin en terras

Hoe tovert u uw tuin om tot een idyllisch plekje? Zet uw fantasie aan het werk en kom bij ons langs voor terras- en tuinmaterialen:

  • Oprijlaan, tuinpad of terras aanleggen? Kies uit verschillende klinkers en tegels in beton, klei of keramiek in verschillende kleuren en afwerkingen.
  • Fan van natuursteen? Een aantal van onze vestigingen voeren die rechtstreeks in. Dat zorgt voor een gevarieerd aanbod, optimale kwaliteit en een betaalbare prijs. U vindt tegels en klinkers in alle afwerkingen en formaten – ook voor binnen trouwens. Wilt u uw oprit of terras aanleggen met kandla platines? Kom dan zeker langs, want die komen bij ons recht van de steengroeve.
  • Maak uw tuin helemaal áf met sierbestrating zoals palissade, L-elementen, siergrind, honingraatplaten, watergeulen, klinker- of tegeldeksels en natuurlijk sfeervolle verlichtingselementen.

Tuinmaterialen én inspiratie nodig?

Een tuin aanleggen is net zoals een huis inrichten. U beslist over een stijl, kiest kleuren en materialen, en slaat dan aan het tekenen en rekenen. Geraakt u er niet uit? Kom dan langs in onze showroom of ons toonpark. Bekijk voorbeelden en krijg persoonlijk advies over de geschikte materialen voor uw tuin.

Bent u professional of doe-het-zelver? Dan vindt u bij ons ook al het toebehoren voor de plaatsing van uw terras- en tuinmaterialen.

Vraag meteen een offerte of kom langs in een van onze showrooms of toonparken.