Tegels kopen? Het ruimste aanbod vindt u bij BMB

De belangrijkste beslissing bij de afwerking van uw woning? En meteen ook de leukste? De vloerbedekking. Vloertegels kopen is uzelf verliezen in een wondere wereld van kleuren, vormen en patronen.

Opgelet, tegels kopen doet de tijd voorbijvliegen. Dus maak meteen wat tijd vrij in uw agenda en zet koers naar BMB.

Gemakkelijk kiezen uit alle soorten tegels

Treedt u onze showroom binnen? Volg dan uw voeten met uw ogen. Want u staat misschien al op de vloertegels van uw dromen. Tegels kopen bij BMB, dat is een belevenis op zich. Dankzij grote vloervlakken en ruime presentaties vormt u zich meteen een juist beeld van uw toekomstige vloer. U wandelt over alle soorten vloerbedekking:

  • keramische tegels
  • tegels in natuursteen
  • mozaïektegels
  • houtimitatietegels
  • tegels met betonlook
  • laminaat
  • zeer dunne tegels

Duizelt u van al die pracht onder uw voeten? Laat dan uw blik rusten op onze ruime collectie wandtegels en wall cladding.

Betaalbare en duurzame tegels kopen bij BMB

Uw vloeren laten elke dag over zich heen lopen, ze moeten dus tegen een stootje kunnen. Minderwaardige vloertegels kopen, is daarom geen goed idee. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Omdat BMB rechtstreeks aankoopt bij de fabrikanten, bieden we topkwaliteit voor een opvallend lage prijs.

Een tip om uw tegels mooi te houden: kies het juiste onderhoudsproduct. Bij BMB vindt u cementsluierverwijderaars, onderhoudsreiningers, intensieve reinigers, … Toch nog tegels of natuursteen met hardnekkige vlekken of vervaagde kleuren? Vraag ons dan gerust om advies.

Zelf uw tegels leggen?

Heel wat zelfplaatsers en professionelen kiezen ervoor om hun vloertegels en wandtegels te kopen bij BMB. Ze vinden er dan ook al hun klusmateriaal: douchegoten en matkaders, kleefcement en voegsel, lijmkammen en voegspanen … tot en met de tegelkruisjes. En professioneel advies? Dat zit er gratis bij!

Vloerbedekking of wandtegels kopen? Of verder advies nodig? Vraag een offerte of kom langs in een van onze showrooms.