Alle materialen voor de ruwbouw van uw woning

U gaat een huis bouwen of verbouwen? De eerste stap is meteen de belangrijkste: de ruwbouw. Een woning die ‘staat als een huis’ is uw beste garantie op een leven lang zorgeloos woonplezier. En daarbij willen wij u graag helpen.

Wij kiezen materialen voor de ruwbouw van uw woning met de grootste zorg. U vindt bij ons producten van leveranciers die de beste kwaliteit waarborgen. En daarbij proberen wij een perfecte service te garanderen, van offerte tot levering.

Vraag advies bij de ruwbouw van uw woning

Zand en cement, welfsels en vloerplaten, putten en rioleerbuizen … bij de ruwbouw van uw woning komt meer kijken dan u denkt.

Gelukkig zitten in al onze vestigingen kenners voor u klaar. Zij bekijken uw bouwplannen en gidsen u door ons uitgebreide aanbod van materialen. Ze kennen de ruwbouwprijzen, weten wat er speelt op de markt, zijn op de hoogte van de nieuwste trends en zoeken samen met u naar een evenwicht tussen wat mooi, kwaliteitsvol en betaalbaar is.

Kom langs voor een vrijblijvende prijsofferte van:

 • beton- en Argex-blokken
 • gevelstenen
 • binnenmuurstenen
 • welfsels en vloerplaten
 • balken en potten
 • putten en rioleringsbuizen
 • bouwstaal
 • zand en grind
 • cement
 • natuursteen

Tips om te besparen op de ruwbouw van uw woning

Besparen op de kwaliteit van de ruwbouw van uw woning is géén goed idee. Toch bent u niet automatisch veroordeeld tot een torenhoge kostprijs. Nieuwbouw of verbouwing, modern of klassiek, villa of stadswoning … als u het slim aanpakt, houdt u de prijs van uw ruwbouw moeiteloos onder controle.

Maar focus niet alleen op de bouwkosten. Houd ook rekening met gebruikskosten wanneer u de prijs van uw ruwbouw bepaalt. Een voorbeeld? Door iets meer uit te geven aan goede isolatie of isolerend glas bespaart u jarenlang energie, woont u comfortabeler en stijgt de waarde van uw huis voor een mogelijke koper in de toekomst.

Met deze tips houdt u de prijs van uw ruwbouw in de hand:

 1. Doe het zelf: want dat is de gemakkelijkste manier om de kostprijs van uw nieuwbouw onder controle te houden. Geen handige harry? Beperk u dan tot eenvoudige maar tijdrovende klusjes. Maak altijd heldere afspraken met uw aannemer en bedenk: als u het werk slecht uitvoert is het op lange termijn níét goedkoper.
 2. Hou het simpel: want dat is ook het goedkoopst. Gebogen lijnen en charmante dakkappellen? Mooi! Maar ze verhogen wel de prijs van uw ruwbouw.
 3. Mis geen kansen: premies van de overheid helpen om de kostprijs van uw ruwbouw te verlagen. Hier vindt u ze gemakkelijk.
 4. Vergelijk materiaalsoorten: want die verschillen flink van prijs. Dakgoten van pvc of zink? Grote of kleine gevelstenen? Welfsels of balken? Uw keuze heeft een invloed op de kostprijs van uw nieuwbouw. Vraag advies!
 5. Zorg voor een goed uitgewerkt en definitief ontwerp: want elke wijziging tijdens de bouw doet de prijs van uw ruwbouw stijgen.
 6. Stel desnoods uit: want budgettair is het soms gemakkelijker om een uitbouw, dakkapel of garage later neer te zetten. Houd er wel rekening mee dat het goedkoper is om het meteen te doen.
 7. Denk energiebewust: want een op het zuiden gerichte, goed geïsoleerde woning bespaart u heel wat kosten op termijn.
 8. Bouw onderhoudsarm: want ‘goedkope’ materialen vragen later soms heel wat tijd, aandacht en geld.
 9. Kies voor vakmensen: want zij weten waar het over gaat, zijn gemotiveerd en vragen een correcte prijs.

Klaar voor de eerste steen? U vindt hem in een van onze showrooms.