• ruwbouw-welfsels

  Alles voor uw bouw

  Professional of doet-het-zelver? Bouwen of verbouwen? U vindt al uw gerief bij BMB: van ruwbouw- tot isolatiemateriaal, van dakpannen tot vloertegels, van mixbeton tot binnendeuren. Want BMB richt zich op het hele bouwproces

  Kom langs in de ontwerpfase en vraag ons advies. Of reken op ons als u last minute iets nodig hebt. Eén stuk of drie pallets? Afhalen bij een vestiging in uw buurt of laten leveren op uw werf? Geen probleem: flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En van een ruime én juiste voorraad maken we een erezaak.

 • BMB VESTIGINGEN

  Altijd in uw buurt

  BMB is gegroeid uit vijf regionale familiebedrijven. En dat merkt u aan onze service. Want onze 200 medewerkers spreken úw taal. Ze kennen de lokale bouwmarkt en weten dus precies wat u nodig hebt. Ze voelen zich betrokken bij uw project en delen hun passie voor bouwmaterialen met u.

  Tegelijk werken de negen BMB-vestigingen open en transparant samen. We delen onze kennis met elkaar én met onze klanten. Omdat we geloven dat iedereen beter wordt van constructieve samenwerking.

 • CRH

  Met een stevig fundament

  BMB is een van de leiders op de Belgische markt van bouwmaterialen. En internationaal maken we deel uit van CRH, een beursgenoteerde multinational met 89.000 werknemers in 31 landen, waaronder 18 in Europa.


  Wat dat voor ú betekent? Gemoedsrust. Want u weet dat u samenwerkt met een financieel stabiele en betrouwbare partner. Die voortdurend de vinger aan de pols houdt van wat er internationaal leeft op het gebied van materialen en technieken.

 • Advies

  Advies inbegrepen

  U bent een handige harry die gewoon wil weten hoe hij aan een specifieke klus moet beginnen? Of een professional die graag op de hoogte blijft van de nieuwste technieken? Dan bent u bij BMB aan het juiste adres.

  Bouw- of verbouwvraag? Loop eens binnen in een BMB-vestiging bij u in de buurt en spreek een van onze medewerkers aan. Zij delen hun kennis graag met u. Of volg een van onze trainingen of workshops. Blijf op de hoogte door u in te schrijven op de nieuwsbrief, onderaan deze pagina.

5 tips voor duurzaam bouwen

 1. Haal de zon binnen in de winter en hou ze buiten in de zomer
  Waarom uw huis verwarmen als de zon dat gratis doet? Plaats grote ramen aan de zuidkant van uw woning en laat de zonnestralen binnenstromen. Maar hou ze natuurlijk wel buiten in de zomer, met een goede zonwering of grote dakoversteek.
 2. Bouw voor vandaag én morgen
  Gaat u voor uw droomhuis? Een huis om oud in te worden? Zorg er dan voor dat u er oud in kunt worden. Plaats extra brede binnendeuren, voorzie beneden een ruimte die u gemakkelijk ombouwt tot slaapkamer en leg bekabeling voor domotica.
 3. Té goed isoleren? Bestaat niet!

  Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar één ding is zeker: energie wordt almaar duurder. Zorg dus dat u er zo weinig mogelijk nodig hebt, door nu te investeren in isolatie. Goede isolatie is dik, ononderbroken, vochtvrij en … overal: muren, vloer én dak.
 4. Vergeet uw gratis water niet
  Niet alleen de zon kost niets. Ook water valt zomaar met bakken uit de hemel. Op veel plaatsen moet u het toch apart opvangen en afvoeren via de gescheiden riolering. Dus waarom zou u het niet meteen gebruiken voor uw douche of toilet?
 5. Gebruik degelijke materialen en plaats ze volgens de regels van de kunst
  Duurzaam betekent: om liefst nooit meer af te breken. Kies daarom voor materialen die de tand des tijds doorstaan. Hoe u die herkent? Let op kwaliteitsgaranties zoals het BENOR-merk, de technische goedkeuring (ATG) of de CE-markering. En vraag advies voor een correcte plaatsing.
over-ons-extraimg