Stortklaar beton voor elk project

U wilt beton laten storten voor een fundering? Of wilt u uw welfsels inwassen? Wat uw plannen ook zijn, bij BMB bestelt u stortklaar beton in een vingerknip. Pik de betonmix eruit die het best bij uw project past: kies de sterkte- en omgevingsklasse. Of verrijk uw mix door verschillende supplementen toe te voegen. De betonmixer brengt u de gewenste kubieke meters. Betonpomp nodig? Die bestelt u er gemakkelijk bij, mét de juiste reikwijdte.

Snel aan de slag met kant-en-klare mortel

Een silo met menger maakt het leven op de werf een stuk makkelijker. Zo’n silo werkt met mortels die volledig droog zijn voorgemengd. Onderaan meng de silo de voorgemengde mortel met water. Zo bent u meteen op weg.

Bij BMB vindt u ook andere mortels, zoals lijmmortels en dunbedmortels. Die zijn ideaal voor het lijmen of metselen van gevelstenen met een dunne voeg: een toepassing die de laatste jaren alsmaar meer gebruikt wordt. Vraag ons gerust naar beschikbare kleuren, het juiste type voor uw gevelsteen en de prijs voor uw project.

Mortelsilo nodig voor uw bouw- of verbouwproject? Reken op BMB om die op uw werf te leveren. Sommige BMB-vestigingen hebben zelfs een silo klaarstaan in hun magazijn, voor kleine hoeveelheden. Handig!

Kant-en-klare beton, gestabiliseerd zand of chape? Gemakkelijk!

Kant-en-klaar beton, gestabiliseerd zand of chape afhalen of laten leveren? Daar hoeft u geen twee keer over na te denken. Want zo’n kant-en-klare mix biedt u heel wat voordelen:

  • U bespaart tijd. Nooit meer knoeien met los zand, cement of de juiste verhoudingen.
  • U bespaart geld. Kant-en-klaar beton, mortel of chape zijn voordelig in prijs.
  • U bespaart plaats. Een kant-en-klaarmix bezorgt u amper bouwafval.

Dat haalt u vlotjes af in ons magazijn, of we leveren bij u thuis of op uw werf.

Ook voor een kleiner karwei zit u bij BMB helemaal op uw gemak: u vindt er compactere zakjes kant-en-klaar beton van 25 kg. En ook kant-en-klare mortel en chape vindt u bij BMB in kleinere hoeveelheden.

Nieuwsgierig? Neus eens in ons assortiment en zet uw project meteen op de goeie weg:

  • mixbeton
  • kant-en-klare metselmortel
  • kant-en-klare chapemix
  • gestabiliseerd zand
  • mager beton
  • lijmmortel – dunbedmortel

Moeiteloos doe-het-zelven met beton, mortel of chape

Maakt u uw mengsel liever zelf? Dan vindt u daar bij BMB alle grondstoffen voor, bijvoorbeeld los zand en parel, cement, enzovoort. Wij helpen u graag op weg.

Steek uw licht nu bij ons op: bel, mail of kom eens langs.