Stortklaar beton voor elk project

Je wil beton laten storten voor een fundering? Of wil je jouw welfsels inwassen? Wat je plannen ook zijn, bij BMB bestel je stortklaar beton in een vingerknip. Pik de betonmix eruit die het best bij je project past: kies de sterkte- en omgevingsklasse. Of verrijk de mix door verschillende supplementen toe te voegen. De betonmixer brengt jou de gewenste kubieke meters. Betonpomp nodig? Die bestel je er gemakkelijk bij, mét de juiste reikwijdte.

Snel aan de slag met kant-en-klare mortel

Een silo met menger maakt het leven op de werf een stuk makkelijker. Zo’n silo werkt met mortels die volledig droog zijn voorgemengd. Onderaan meng de silo de voorgemengde mortel met water. Zo ben je meteen op weg.

Bij BMB vind je ook andere mortels, zoals lijmmortels en dunbedmortels. Die zijn ideaal voor het lijmen of metselen van gevelstenen met een dunne voeg: een toepassing die de laatste jaren alsmaar meer gebruikt wordt. Vraag ons gerust naar beschikbare kleuren, het juiste type voor je gevelsteen en de prijs voor jouw project.

Mortelsilo nodig voor jouw bouw- of verbouwproject? Reken op BMB om die op je werf te leveren. Sommige BMB-vestigingen hebben zelfs een silo klaarstaan in hun magazijn, voor kleine hoeveelheden. Handig!

Kant-en-klare beton, gestabiliseerd zand of chape? Gemakkelijk!

Kant-en-klaar beton, gestabiliseerd zand of chape afhalen of laten leveren? Daar hoef je geen twee keer over na te denken. Want zo’n kant-en-klare mix bied je heel wat voordelen:

  • Je bespaart tijd. Nooit meer knoeien met los zand, cement of de juiste verhoudingen.
  • Je bespaart geld. Kant-en-klaar beton, mortel of chape zijn voordelig in prijs.
  • Je bespaart plaats. Een kant-en-klaarmix bezorgt je amper bouwafval.

Dat haal je vlotjes af in ons magazijn, of we leveren bij jouw thuis of op jouw werf.

Ook voor een kleiner karwei zit je bij BMB helemaal op je gemak: je vindt er compactere zakjes kant-en-klaar beton van 25 kg. En ook kant-en-klare mortel en chape vind je bij BMB in kleinere hoeveelheden.

Nieuwsgierig? Neus eens in ons assortiment en zet jouw project meteen op de goeie weg:

  • mixbeton
  • kant-en-klare metselmortel
  • kant-en-klare chapemix
  • gestabiliseerd zand
  • mager beton
  • lijmmortel – dunbedmortel

Moeiteloos doe-het-zelven met beton, mortel of chape

Maak jij je mengsel liever zelf? Dan vind je daar bij BMB alle grondstoffen voor, bijvoorbeeld los zand en parel, cement, enzovoort. Wij helpen jou graag op weg.

Bel, mail of kom eens langs.