Jou de beste isolatie aanbieden, doen we!

Je budget toekomstgericht beheren? Ga … isolatiematerialen kopen. Want dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie brengen altijd veel meer op dan ze kosten.

Loop je verloren tussen alle soorten isolatiematerialen? Wil je weten wat de beste isolatiematerialen zijn voor jouw woning? Dan helpt BMB jou graag verder.

De beste investering: isolatiematerialen kopen

Energieprijzen gaan door het dak, energieprestatienormen worden almaar strenger … Isolatie is een noodzaak voor iedereen die bouwt of verbouwt. En door isolatiematerialen te kopen, verlaag je niet alleen je energiefactuur. Je verhoogt tegelijk jouw wooncomfort. Lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer – jarenlang.

Last van straatlawaai? De buurman kocht een drumstel? De juiste dakisolatie, vloerisolatie of muurisolatie werpt een dam op tegen koude, hitte én geluid. Geniet van de hemelse rust en warmte in je woning. Want dankzij de beste isolatiematerialen heeft de buitenwereld geen vat op jou.

Soorten isolatiematerialen

Ga je isolatiematerialen kopen? Dan heb je aan keuze geen gebrek. BMB heeft een ruim assortiment scherp geprijsde natuurlijke en synthetische materialen voor dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie, en dat van de bekendste merken. We zetten de belangrijkste soorten isolatiematerialen op een rijtje:

  • PIR- en purplaten voor de isolatie van gevels en spouwmuren, vloeren en platte daken, …
  • XPS voor de isolatie van spouwmuren, vloeren en kelderwanden – of als ondergrond voor bezetting
  • EPS voor vloerisolatie en muurisolatie (gevel)
  • rots- en glaswol voor geluidswerende muurisolatie en vloerisolatie (zwevende vloerplaat), dakisolatie en plafond- en wandisolatie, …
  • isolerende chape en uitvulmortel
  • isolerende snelbouwblokken
  • randisolatie voor chapemix
  • contactgeluidisolatie

Beste isolatiematerialen kopen: vraag advies

Al die soorten isolatiematerialen hebben hun specifieke eigenschappen. Sommige zijn vooral gemakkelijk te plaatsen, andere isoleren beter of gaan extra lang mee.

Dus wat zijn de beste isolatiematerialen? Dat hangt af van je project. Vraag raad aan een van onze medewerkers. Die kennen niet alleen de beste isolatiematerialen voor elke toepassing, ze weten ook op welke premies je recht hebt, én leggen jou van naaldje tot draadje uit hoe je te werk gaat bij de plaatsing.

Heb je nog niet het juiste werkmateriaal in huis? Geen zorgen. Bij BMB vind je elk toebehoren zoals dampschermen en afplaktape, spouwhaken en pluggen, afdichtingskitten en isolatiemessen.

Klaar om jouw isolatiematerialen te kopen? Of verder advies nodig? Vraag een offerte of kom langs in een van onze showrooms.