Alles voor de binnenafwerking van uw woning

Zo, uw ruwbouw staat als – welja – een huis. Tijd voor de volgende fase: de binnenafwerking. Uw huis afwerken, dat is van uw huis een thuis maken. Vloeren en binnendeuren, scheidingswanden en sanitair … op alles kleeft u uw persoonlijke stempel.

Binnenafwerking moeilijk? Allesbehalve. Ga net zo methodisch te werk als bij de afwerking van uw ruwbouw, reken op degelijke en toch betaalbare materialen en vooral … vraag plaatsingstips aan een specialist.

Flexibele oplossingen voor binnenafwerking:

Voor de afwerking van uw bouw reikt BMB u een waaier van oplossingen aan:

  • Gipskartonplaten bestaan in verschillende kanttypes, afmetingen en diktes. Die flexibiliteit maakt ze bijzonder geschikt voor een creatieve binnenafwerking. Ze doen dienst als voorzetwanden, scheidingswanden, plafonds, … En de plaatsing is een fluitje van een cent, óók voor minder handige harry’s.
  • Gipsen en pleisters zijn onmisbaar voor de afwerking van uw binnenmuren en plafonds.
  • Met aluminiumprofielen werkt u bezettingswerken en gipsplaten mooi af.
  • Bijna klaar? Dan zorgen onze binnendeuren, badkamermeubels, vloeren, … voor de finishing touch.

Binnenafwerking voor professionals én doe-het-zelvers

Steekt u voor de binnenafwerking zelf de handen uit de mouwen? Dan vindt u bij BMB echt alles wat u nodig hebt: de materialen én hun accessoires. En twijfelt u over de aanpak van de afwerking van uw bouw? Dan staan onze specialisten u bij met het nodige advies.
Hebt u vragen over binnenafwerking? Kom dan langs in een van onze showrooms. Of vraag meteen een offerte.